• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Wassen, Knippen en KraamFruit


Status
Niet open voor verdere reacties.

Kaatje64

Gast
Vandaag zijn we allemaal gekamd, onze nagels zijn geknipt en Maggie en ik mochten uitgebreid in bad.
Van mij hoeft dat badderen niet zo maar Kaatje is heel voorzichtig.Nu ik klaar ben, ben ik toch wel blij dat al mijn klitjes weer weg zijn en mijn haren weer lekker fris ruiken.
Donna schat, jij mag je haren en nagels laten doen.Mijn haren ruiken nog lekker fris en er hoefde alleen maar wat haren van mijn sleepje geknipt te worden.
Lekker hoor, weer mooie korte nagels.Younah kom maar, jij bent aan de beurt.Nou maf ik. Ik heeft affemaal losse haarfjes en die zijn gekamd.
Mijn nafels zijn ook weer kort geknift.Mooi is ik geworden he? Apple, jij maf.Ik vind het nooit erg om nagels te knippen. Ook mijn haren zijn gekamd met de luizenkam.
Dan zie je pas wat een losse haartjes er zijn.Papa, jij mag nagels knippen en kammen.Ik ben altijd zo klaar. Klein stukje van mijn haar en mijn nagels zijn ook zo geknipt.
Gelukkig maar want Maggie kan niet meer wachten tot ze aan de beurt is.Nou Mex, je badwater staat klaar. Kom maar.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top