• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Vechtende vrouwtjes


Status
Niet open voor verdere reacties.

JessieRomkens

Gast
Dit bericht is gerapporteerd bij het team.
Hallo allemaal,

Ik hoorde hard gepiep in de kooi vandaag en zag dat Gaga (zeugje) op de kont/rug mijn andere cavia Shelby ( zeugje) zat en haar super hard was het bijten. Ze zitten al een jaar samen in de kooi wat groot genoeg is en 2 verdiepingen. Ik heb ze laten schrikken zodat Gaga ophield en uit elkaar gehaald. Shelby had bloed op haar rug maar kan geen wond vinden. Na 10 minuten heb ik geprobeerd ze weer bij elkaar te zetten en gebeurde het weer. Ik heb ze nu in aparte kooien gezet. Gaga gedraagt zich raar, ze is heel druk en geïrriteerd. Normaal is ze rustig en komt ze altijd knuffelen.

Heeft iemand hier ervaring mee? Wat moet ik doen? Ik durf ze op t moment niet samen te zetten want ik ben bang dat Gaga de ander zo dood bijt.

Alle hulp en ervaringen zijn welkom.
 

Ronald

Webmaster
Medewerker
Lid
13 mrt 2003
Berichten
88.773
Reacties
9.056
Locatie
ZH
Land
Netherlands
Aantal Cavia's
2+
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top