• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Vakantieopvang Caviastal de Binkies in Noord-Holland


Status
Niet open voor verdere reacties.

caviaranka

Gevorderd
Lid
16 jan 2010
Berichten
367
Reacties
74
Locatie
Nieuw-Vennep
Website
www.caviastaldebinkies.nl
Aantal Cavia's
20
Wilt u van de zomer even lekker een weekje of een aantal weken op vakantie? Of wilt u elders in het jaar op vakantie, een weekendje weg of heeft u gewoon even iets anders te doen, maar heeft u cavia's thuis zitten? Dan kunnen ze wellicht even bij familie, vrienden of kennis logeren, maar als dat nou niet kan? Dan biedt caviastal de Binkies uw cavia's een vakantieopvang.

De verzorging tijdens de vakantieperiode


Tijdens de vakantieperiode zorg ik ervoor dat mijn logés niets te kort komen, ze krijgen elke dag;
- vers water met een vitamine c pilletje
- krachtvoer
- onbeperkt kruidenhooi
- verschillende soorten groenten/fruit (o.a. andijvie, wortel, lof, paprika, appel, peer, bloemkool, groene kool, sla) de koolsoorten en vochtrijke groenten uiteraard met mate.

1x in de week krijgen ze een schoon, fris hok, waarbij het met dettol ontsmet wordt, de langharige cavia's worden gekamd en zonodig klitjes weggeknipt en de nageltjes worden bijgehouden.

Ik wil dat de cavia's zich zoveel mogelijk thuis en fijn voelen. Heeft u 2 cavia's thuis die gewend zijn samen te zitten, dan komen ze hier uiteraard ook samen in een hok, dit met een maximum van 3 cavia's per hok. Heeft u een cavia alleen zitten, dan zal deze tijdens de opvang ook niet samen gezet worden met een andere cavia.

Wat moet u zelf meegeven?

- krachtvoer
Voor de opvangperiode moet u zelf krachtvoer meebrengen. Zouden we een acute overstap maken naar een ander soort voer, dan kan dit maag/darm problemen veroorzaken. Zorg dat u ruim voldoende voer meegeeft, het overige gaat gewoon mee terug. Kom ik voer te kort, dan moet ik extra kosten rekenen voor het kopen van extra voer. Het voer dat u meegeeft wordt uiteraard alleen voor uw cavia's gebruikt.
- eventuele medicijnen/extra vitaminen
Ik vind het geen probleem om uw cavia medicijnen of extra vitaminen toe te dienen, echter als dit 1x per dag nodig is, is dit vaker nodig dan kan ik uw cavia helaas niet verwelkomen. Is het toedienen zo gebeurd bij uw cavia dan reken ik hier geen extra kosten voor, ben ik echter iedere dag een kwartier bezig met bijvoorbeeld dwangvoeren dan vraag ik hier een kleine bijdrage voor, dit laat ik van te voren aan u weten.
- eventuele favoriete speeltjes of huisje van uw cavia's

Wat krijgen uw cavia's van mij?

- een hok
- zaagsel
- kruidenhooi
- vitamine c pilletjes
- groenten/fruit
Dit alles zit bij de prijs in begrepen, u hoeft dus niet met uw eigen hok te slepen, maar uw cavia's krijgen hier een mooi onderkomen.

Kosten voor opvang

Ik vraag per cavia per dag €2,50, elke volgende cavia is €2,- per cavia per dag, dus heeft u 2 cavia's dan kost het €4,50 per dag, heeft u 3 cavia's dan kost het €6,50 per dag etc.
Cavia's die bij mij vandaan komen krijgen korting, ik vraag dan €2,- per cavia per dag, elke volgende cavia is ook €2,- per cavia per dag.

Interesse of vragen?

Wilt u een hok (of meerdere) bespreken? Dan kunt u mij mailen voor een inschrijfformulier, heeft u nog vragen, dan kunt u mij daar uiteraard ook voor mailen.

Vachtverzorging

Tevens is er de mogelijkheid dat uw cavia's een complete vachtverzorging krijgen, ze worden dan gewassen met shampoo+crèmespoeling, geföhnd, geknipt (als u dit niet wilt, kunt u dit aangeven), de oortjes en oogjes worden schoongemaakt en de nageltjes worden geknipt. Dit alles kost slechts €10,- voor een langharige cavia en €5,- voor een kortharige cavia.

Voor de voorwaarden verwijs ik u graag door naar mijn website.

Graag tot ziens!


naambordje.JPG


nieuwe foto 2.JPG


IMG_9149 paint.jpg


IMG_9150 paint.jpg


IMG_9151 paint.jpg


IMG_9156 paint.jpg


nieuwe foto 1 paint.jpg


nieuwe foto 3 paint.jpg


P1040718.JPG
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top