"Union Caviakorrel 2.0" binnenkort verkrijgbaar


Status
Niet open voor verdere reacties.

Daann

Moderator
Medewerker
Lid
11 mrt 2012
Berichten
15.535
Reacties
10.806
Locatie
Maastricht
Website
www.csdevlam.jimdo.nl
Aantal Cavia's
6
We hebben leuk nieuws!!!
We krijgen een nieuwe, nee een eigen caviakorrel!!!! En daar zijn we heel blij mee en ook trots op.

De aanleiding om een nieuwe korrel te ontwikkelen was niet zo leuk, het is namelijk altijd triest als een bedrijf in de problemen verkeert, zeker niet zo voor de feestdagen. Naar aanleiding van die problemen was Union mogelijk nooit meer leverbaar. Gelukkig voor alle personeelsleden van Michael Heiliger is vandaag bekend gemaakt dat de fabriek de productie weer heeft opgestart.

Wij hebben een voedingsdeskundige in de arm genomen en onze wensen met haar besproken, het recept wat daaruit is gekomen is naar de producent gegaan en eind van deze maand verwachten wij onze korrel te kunnen leveren. En wat we ook heel fijn vinden is dat het nu een Nederlands product is geworden.

En tja, als je dan de kans krijgt om de korrel iets meer naar je wens te laten maken dan is mooiste verbetering dat we de Soja uit de korrel hebben laten halen en deze vervangen door een betere grondstof. Ook is er gezorgd voor voldoende vitamine C. De vitamine C is belangrijk aangezien een cavia dit niet zelf aanmaakt. Het is als het ware een Union Caviakorrel 2.0………………. nee die naam gaat het niet krijgen. Deze caviakorrel is de start van........

15078558_1221640701229184_2698288479801088825_n.jpg

Bron: Caviaflat.nl - Ons huismerk (Facebook)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top