• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Tumor die open is gegaan


Status
Niet open voor verdere reacties.

SjorsSjimmie

Beginnend
Lid
7 jun 2011
Berichten
19
Reacties
0
Aantal Cavia's
2
Hallo allemaal,

Onze Sjors, 6,5 jaar, heeft sinds een week of 7 een tumor onder zijn kin, tussen zijn voorpootjes zeg maar.
We zijn toen we de bult ontdekten meteen naar de DA geweest. Het is een tumor. Vanwege zijn leeftijd gaan we hem niet meer laten opereren. Hij bleef levendig, at goed, keek helder uit zijn oogjes. De tumor groeide de laatste week wel weer en nu gaat de tumor open. Gisteren best wat bloed in zijn nachthok. Daarna lijkt het weer dichtgegaan want geen bloed meer gezien. Vanmorgen een klein beetje bloed in het nachthok. Hij liep nog wel meteen naar beneden om aan zijn groenvoer te beginnen en zijn oogjes staan ook nog goed. Wel krabt hij er nu steeds met zijn pootje langs.
Wat is wijsheid? Als hij lijdt willen we hem in laten slapen om het niet onnodig lang te laten duren maar hij ziet er nog niet heel ziek uit. Maar zo'n open wond lijkt me ook geen goed idee.
Wat denken jullie?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top