• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Schurft


Status
Niet open voor verdere reacties.

Liefii

Ervaren
Lid
30 mrt 2012
Berichten
803
Reacties
1.005
Locatie
Zutendaal
Aantal Cavia's
4
Sinds een paar weken heb ik dus 2 cavia's, ze kregen zo'n gekke schilferige plekjes en nu blijkt dat het schurft was. Ik ermee naar de dierenarts en die wou spuiten geven. Eerlijk gezegd zag ik dat niet zitten en vroeg of er nog niets anders was, en ze schreef me stronghold voor.. Heb zo'n beetje rozige verpakking gekregen. Maar de DA zei dat ik dat dus in de nek moest doen en achter 2 weken weer en dan nog eens achter 2 weken. Maar in de bijsluiter staat dat ik een maand moet wachten tussen iedere keer. (zijn 2 ampullen per pakje).. Wat moet ik nu doen? Ze hebben dus vorige vrijdag de eerste ampul in hun nekje gekregen en het lijkt alleen maar erger geworden te zijn. Is dit normaal? ..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top