• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

*Rosalientje Succesvol Gekoppeld Met Onze Elite Caafs*


Status
Niet open voor verdere reacties.

Ria Claassen

Gast
Gisteravond was het dan eindelijk zover. We hebben Rosalientje bij Jiska opgehaald. Op de eerste foto het afscheid van Rosalientje en Wickie. De laatste woont als knuffel bij Jiska.We hebben een rondleiding gehad en wat een mooie caafs hebben we gezien en vast mogen houden. Jiska bedankt!Voordat we Rosalientje gingen halen thuis vast de ren opgezet. Natuurlijk haar als eerste erin gezet. Vervolgens lekkere dingen en de blokhut.Na het smullen even zusterlijk samen in de blokhut 3 op een rij spelen.Ja en toen mocht Rosalientje als eerste het penthouse verkennen. Was meteen goedgekeurd. Hoog en droog!En toen was het tijd om Woezel en Pip erbij te zetten. Ging ook prima.Vannacht is alles rustig gebleven en het lijkt net of ze er altijd al geweest is. En natuurlijk ook Rosalientje's weegschaal moment:

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Onderwerp starter Soortgelijke onderwerpen Forum Antwoorden Datum
esthercavia Algemeen 6
Top