• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Probleem met koppelen


Status
Niet open voor verdere reacties.

bluelilly

Beginnend
Lid
28 mrt 2012
Berichten
7
Reacties
0
hallo allemaal,,,ik heb dringend jullie advies nodig.. Ongeveer een maand geleden heb ik een vrouwtje gekregen..( ik heb altijd maar 1 cavia gehad) maar omdat iedereen zei dat dat zo zielig was en dat het groepsdieren zijn heb ik vandaag een tweede vrouwtje er bij gehaald. Ze schelen maar 3 weken van elkaar.
Mijn eerste cavia duld echt cavia twee niet in het hok.. Het blijft niet alleen bij een knauw Nee ze gaat er vol in en achtervolgt de tweede cavia ook. Ze valt echt aan.Ik heb de dierenspeciaalzaak bij ons gebeld en die zegt dat we een hele dominante dame hebben.. En adviseerde om het hok in tweeën te delen met gaas en ze zo laten wennen.. Maar dat dat niet gegarandeerd is.. Dus wat nu?? Toch proberen en ze allebei in een heel klein deel van de kooi zetten, Of maar gewoon een tweede kooi er bij te kopen en ze apart te houden???? alvast bedankt voor alle adviezen!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top