• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Plintconstructie in flat


Status
Niet open voor verdere reacties.

Nunky

Liefhebber
Lid
24 mrt 2010
Berichten
93
Reacties
103
Beste lezers,

Het is zover! Tijd voor een nieuwe flat!
Onze drie caviadames wonen nu hier:


De volgende flat wordt een maatje groter, namelijk de Ikea Expedit kast met 8 vakjes.
De rechter zes vakjes daarvan gaan omgebouwd worden tot flat voor de dames.
Nu hebben we al heel wat geleerd n.a.v. de bouw van onze eerste flat, maar over één ding hebben we toch nog wel een vraagje...
Momenteel hebben we plintjes in de flat liggen om te voorkomen dat al de bodembedekking eruit valt als er een glaasje uitgaat.
Maar eigenlijk zijn we daar niet zo tevreden over. Ze zijn vrij breed en nemen daarom extra ruimte in, ze nemen nogal gemakkelijk urine op en ze houden niet zoveel tegen als we hoopten. Op het moment loopt het er boven gewoon tussendoor, waardoor het plexiglas beneden vies wordt.

De vraag is dus: hoe hebben jullie dit opgelost in jullie flat? Iemand goede tips of ideeën hoe het anders kan? We hebben al nagedacht over een extra stukje plexiglas bijvoorbeeld, maar weten ook niet zo goed hoe we dat zouden moeten bevestigen.

Bedankt voor het meedenken alvast! Wij gaan straks lekker aan het klussen, heb er zin in :icon_cool:

Groetjes,
Nienke
en Google, Weeble en Joy
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top