• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

*Penthouse Heeft Een Nieuwe Ren!*


Status
Niet open voor verdere reacties.

Ria Claassen

Gast
Vandaag maar eens even met scooter naar tuincentrum gereden. De ren was in de aanbieding van 21 euro voor 12. Op de terugweg bij dierenspeciaalzaak meteen een bodem voor erin gekocht. Eigenlijk een groot zeil met opstaande randen waar de ren in past. Er zit klittenband aan zodat je het zeil vast kan maken. Thuis heb ik van een afwasbaar tafelkleed van Action, kosten 2 euro, een zeil geknipt op het patroon van het bodemzeil. En van een fleecedeken nog een zelfde nageknipt. Het grondzeil blijft dus droog en schoon. De fleece knip ik er morgen nog eentje voor de beren zodat ze ieder hun eigen luchtjes hebben. Toen alles op zijn plek stond de langhaar meisjes en de skinnys samen erin gezet. Dat was dikke pret. Flink wat hooi erin en de huisjes. Er werd druk gesnuffeld en gerend. We gaan dit zeker herhalen. Zelfs de hond had een leuke avond ermee. De skinnys zijn lekker brutaal en komen met hun neusjes aan hem snuffelen. Word vervolgd... 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top