• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Oude beer zoekt jonge kortharige dame


Status
Niet open voor verdere reacties.

linkeleonietje

Liefhebber
Lid
4 feb 2007
Berichten
157
Reacties
34
Locatie
Zoetermeer
Website
www.freewebs.com
Aantal Cavia's
3
Ik ben op zoek naar een nieuwe vriendin voor mijn creme castraat van 6+ jaar. Zijn vorige vriendin is 7 jaar geworden maar helaas kort geleden overleden. Ik zou nu wel weer graag een jong zeugje voor bij hem willen.
Ik ben op zoek naar een kortharige dame van maximaal 1 jaar oud. Het leukste vind ik een jonge cavia, maar van een paar maanden oud vind ik ook prima, zolang ze nog maar niet uitgegroeid is. Er wordt niet mee gefokt, puur voor de knuffel. Het leukste vind ik borstels en gladharen, maar een ander kortharig ras sta ik ook open voor.
Mijn favoriete kleurtje zijn de cremepjes, maar die kleur is niet noodzakelijk. Ik wil een lichte kleur cavia met evt wel wat donkerdere plekken. Een hele donkere cavia heeft niet mijn voorkeur. Rood-bonte cavia's vind ik ook erg leuk.
Het belangrijkste is dat er een klik tussen mij en het diertje moet zijn en daarnaast natuurlijk ook met mijn castraat.
Welke dame zou graag een keer willen daten met een knappe rex beer?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top