• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

oppas in Ede gezocht


Status
Niet open voor verdere reacties.

otter

Beginnend
Lid
25 jun 2011
Berichten
16
Reacties
6
Ik zag bij een ander subforum een berichtje voorbij komen waarbij iemand vroeg hoe ze het best haar cavia's een paar dagen alleen kon laten en zag daar gelijk allerlei aanbiedingen van mensen die best wel op wilden passen. Wat aardig van iedereen hier!

Ik woon zelf in Ede en ken niet echt mensen in de buurt die op mijn cavia's kunnen passen als dat nodig is. Als ik echt op vakantie ga heb ik wel familie in zuid-holland waar ze naar toe mogen, maar voor een weekendje is dat niet zo handig. Ik heb niet direct oppas nodig, maar het leek me wel handig om alvast wat mensen te weten die in de buurt wonen en waar ik eventueel terecht zou kunnen. En misschien dat ik via dit forum wel iemand kan vinden.

Zoals ik al zei woon ik zelf in Ede. Ik heb geen auto dus het is voor mij niet mogelijk om de cavia's met kooi te brengen. Dus het zou fijn zijn als er bij degene die oppast een kooi over is, of als er iemand is die bij mij thuis langs wil komen. Ik wil dan in ruil ook oppassen of als dat niet nodig is betaal ik er gewoon wat voor.

Het gaat om twee cavia's trouwens.

Nou, ik ben benieuwd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top