• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Oppas gezocht voor drie lieve dames!


Status
Niet open voor verdere reacties.

alma

Gast
Helloooow!

Ons baasje gaat 7 weken stage lopen in Spanje, lang hé! Ze vind het nu dan ook al spannend om ons te gaan missen. Ze gaat verwaarloosde en midhandelde paarden helpen.

Echter nu was de bedoeling dat wij gewoon in de groep zouden lopen maar Viënn wil niet goed groeien, ze is nog heeeeeeeeeeeeeeeeeel klein! Mama Ovide mag ook wat beter op conditie en zit dus samen bij Ujana en Viënn.

Gezien de moeder van ons baasje alles mag bijhouden die 7 weken probeert ons baasje zo lief mogelijk te zijn door zoveel mogelijk hokjes leeg te hebben. En tja wij met z'n 3e kunnen goed drollen.

Kortom baasje had bedacht wie weet is er iemand op het forum die tegen een vergoeding van 11 mei t/m 29 juni op ons kan passen! Ons baasje gaat 6 mei naar de NCC show, mocht dat dan even een tussenstation kunnen zijn.

Even wat mooie plaatjes van ons, dan weten jullie ook over wie we het hebben:
Big girl Ovide:

Dochter Viënn

En halfzusje Ujana


Nog vragen of wat dan ook, let me know :D Alvast bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top