• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Ook Rocky is naar zijn oma toegegaan


Status
Niet open voor verdere reacties.

Polle

Gast


Jiska belde rond kwart over 10 vanmorgen. Rocky had zijn hechtingen eruit getrokken, en zijn buikje lag open. Met spoed is ze met hem naar de DA gegaan, maar helaas was de schade zo groot dat we het besluit hebben genomen om hem te laten gaan. Iedereen van de rel, want alles ging zo goed en hij was als eerste weer actief.

Blijkbaar mocht het niet zo zijn, je toekomstige baasjes enorm in tranen. Het was een bewuste keuze van jouw nieuwe baasjes om je toch te laten castreren. Een keuze waar ze volledig achter stonden.

Lieve kleine dappere Rocky, je zou Junior gaan heten. Kleine man, ik hoop dat je toch enorm van je korte tijd op deze wereld hebt genoten. Ik ga je enorm missen in elk geval. Doe je de groeten aan je oma Emyn, overgrootvader Houdini-Edoras en overgrootmoeder Lia? En zeg tegen je kleine broertje dat ik van hem hou.

Het hoe en waarom zal ik nooit weten, ik hou het er maar op dat moeder natuur toch anders besloot dan wij simpele mensen-zielen.


Dag kleine stoere man.


Rocky
22 maart 2012 - 21 April 2012
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top