• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Nina heeft diarree... :(


Status
Niet open voor verdere reacties.

CharlieCaaf

Beginnend
Lid
16 jan 2012
Berichten
60
Reacties
21
Locatie
Emmeloord
Vanavond toen ik thuis kwam uit het werk was ze al rustiger dan anders. Toen ik haar oppakte zat ze helemaal onder de diarree. Niet gewoon slappe drolletjes, maar echt diarree. Ik heb haar gelijk schoongewassen en in een handdoekje gewikkeld, op een kruikje gelegd. Verder heb ik haar een aantal spuiten vol met water gegeven, om haar vochttekort aangevuld. Ze was ook gelijk afgevallen! Laatste keer dat ik haar woog weet ik niet exact meer, maar ze was toen 475 en nu weegt ze ineens 450.

Als ze het morgen nog heeft, ga ik gelijk naar dierenarts. Geef haar ff geen groente, maar alleen hooi en water. Wat kan ik nog meer doen? Zal ze de nacht sowieso wel overleven of moet ik om de paar uur bij haar gaan kijken? Ik moet wel weer vroeg op morgen om weer hele dag te werken. Wat kan ik allemaal doen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top