• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Nieuwe ren in de maak


Status
Niet open voor verdere reacties.

Mo62

Gevorderd
Lid
21 okt 2005
Berichten
490
Reacties
24
Locatie
tussen Rotterdam en Gouda
Website
mooz-kaartenfabriekje.blogspot.com
Omdat mijn man zich ergerde aan de metalen ren in de tuin ( elk jaar vraagt hij weer "moet dat lelijke ding nou weer in de tuin?") hebben we houten hekjes gekocht en heeft mijn man daar een ren van gemaakt.
Hij moet alleen nog 3x in de beits en de binnenkant moet nog afgewerkt worden met gaas, zodat de caafjes niet door de openingen kunnen en ze niet aan het hout gaan knagen.
De ren is ongeveer 1 meter x 2 meter.

En hoe vinden jullie mijn buitencaaf van de Intratuin?
En het nieuw gezaaide grasveldje is ook alweer lekker aan het groeien.---------- Bericht toegevoegd om 12:43 ---------- Vorig bericht was van 12:42 ----------

Ooh ja, er zit geen bovenkant of iets op, omdat ik de cavia's alleen buiten laat als ik zelf thuis ben/erbij ben. Ik laat ze dus niet dag en nacht erin.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top