• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Nieuw huis voor onze kuif


Status
Niet open voor verdere reacties.

Astrid-kuifje

Gast
Hallo allemaal,

Mijn naam is Astrid en mijn cavia heet Kuifje, het is een langhaar met veel kruinen en een prachtige blonde lok. Ik weet niet of het een bijzondere soort is. Ik heb m bij de dierenwinkel gekocht. Hij is nu een 3/4 jaar oud.

Het is een beer en niet gecastreerd, het enige probleem is dat hij niet echt houdbaar is als huisdier.

Ik heb ook niet het gevoel dat hij echt gelukkig is. Hij wil niet op schoot en niet geaaid worden. Hij is best onrustig maar wel ontzettend lief. Onlangs heb ik een andere cavia te logeren gehad en die wilde gelijk kennis maken. Dat ging erg goed samen in het hokje!

Onze woonsituatie laat helaas niet toe dat ie in een buitenhok of tuin kan.

Ik wil jullie vragen of hier misschien iemand een plekje weet voor onze "wilde" cavia. Het doet me wel verdriet om afscheid te nemen maar het welzijn van het dier is voor mij het belangrijkste.

Jullie hulp is van harte welkom!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top