• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

mooie leenbeer voor Vicky en Venus


Status
Niet open voor verdere reacties.

huismus30

VIP
Lid
16 mei 2008
Berichten
5.655
Reacties
1.158
Locatie
neugnadenfeld, ik heb ongeveer 30 caafjes
Website
vomringe.npage.de
Aantal Cavia's
35
Deze geweldige vent is gisteren bij mij aangekomen om twee van mijn zeugen te dekken.

Ben ongelovelijk blij om op deze manier weer vers bloed in mijn lijn te krijgen. Hij heeft een geweldige bouw en een super struktuur, wat ik nu weer nodig ben omdat ik voor deze kleur natuurlijk over gladhaar moest gaan.


Nu is mijn struktuur er helemaal niet heel erg op achteruit gegaan maar een beetje extra mocht er wel weer in, vandaar deze keus om ze dan ook op de zussen te zetten. Mijn eerste generatie goudagouti rood-witten.


---------- Bericht toegevoegd om 12:15 ---------- Vorig bericht was van 12:15 ----------

Voor de dames word het dan hun tweede nestje. Vicky gaf me bij haar eerste nest drie gladhaar zwart-rood-witte beertjes die allemaal verkocht zijn, en van Venus heb ik nog een zwart-rood-witte dochter hier lopen. Nu dus extra de hoop op goudagouti witte kleintjes :)
Venus samen met haar man..en vicky samen met haar man

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top