• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Miloutje is zwanger, weet t nu zeker! Maar komt veel te weinig aan!


Status
Niet open voor verdere reacties.

illy1183

Beginnend
Lid
21 jun 2015
Berichten
48
Reacties
17
Locatie
oosterhout
Aantal Cavia's
4
Ik heb al eerder een bericht op dit forum gezet omdat ik niet wist of milou zwanger was.
Ik weet nu zeker dat ze het is, er beweegt van alles, en ik hoor plopjes een soort gebubbel en iets knarsends.
Maar zit nu met een probleem (heb miloutje gekocht bij een hobbyfokster en ze ging stoppen, heb dr voor €5,- gekocht, ging mij geen eens om t geld maar was verliefd op dr geworden toen ik haar zag, wist niet dat ze zwanger was.) Ze schijnt van 2 februari te zijn, al begin ik daar nu wel heel erg over te twijfelen. Ze is zwanger, hoe zwanger weet ik niet, ik denk zelf behoorlijk. En ze weegt slechts 702 gram. Ze eet erg goed, ze krijgt groenvoer, hooi, fruit, goed caviavoer, genoeg water...maar in gewicht schommelt ze de hele tijd, dan weer 670gr en dan weer 700 dan weer 680 en vandaag 702.
Ik maak me wel zorgen, want als ze ook nog moet bevallen en haar kindjes moet voeden, wordt het dan niet een te grote aanslag op haar lichaam?
Wie kan mij helpen? En tips zijn welkom, meer dan ooit, maak me zorgen om haar gewicht!

Gr. Ilse
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top