• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Mick's oor helemaal kapot. Wat nu?


Status
Niet open voor verdere reacties.

Micka

Gast
Twee dagen geleden zat er een heel klein korstje op Mick's oor. Het was echt maar heel minimaal dus ik heb het ingesmeerd met calendulan zalf. Maar Mick bleef krabben en de wond werd steeds groter. Even dacht ik door regelmatig te smeren met calendulan dat het goed kwam maar hij heeft het opnieuw helemaal open gekrabt en het ergste: zijn hele oortje en daarachter is flink rood en geïrriteerd. Ik durf nu niet meer te smeren met calendulanzalf omdat ik bang ben dat dat die irritatie erom heen veroozaakt. Ik baal dat het pasen is en mijn dierenarts er pas weer dinsdag is maar iemand een idee wat ik er tot dan het beste aan kan doen? Kon ik zijn achterpootje maar even vastbinden zodat hij niet meer kan krabben. Mijn camera is stuk dus ik kan helaas geen foto plaatsen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top