• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Messi en Pluisje showen zichzelf even


Status
Niet open voor verdere reacties.

RenateG

Beginnend
Lid
27 apr 2012
Berichten
9
Reacties
6
Afgelopen woensdag was het zover: we gingen caviaatjes kijken bij de stal van Carpe Diem, de kinderen waren de dagen aan het aftellen en nu maar hopen dat het klikte!
En dat deed het hoor. Randy viel als een blok voor Messi (leuk als je de kids zelf de namen laat verzinnen hihi) en Everest kon eerst niet zo goed kiezen maar maakte dikke vrienden met Pluisje.

Eenmaal thuis hebben we het enorme hok in orde gemaakt, en nadat ze daar even in konden wennen zijn we 's avonds gelijk begonnen met knuffelen en dat ging hartstikke goed!
Ze zijn dol op paprika dus die kregen ze lekker op schoot, en Pluisje was al aardig aan het fluiten, dus (ik hoop) een goed teken.
Vanaf vandaag krijgt Messi ook wat meer praatjes en ze blijven zoet zitten op schoot. Pluisje geeft zelfs kopjes als je hem over zijn kopje aait.
Vandaag nog wat speeltjes gekocht voor in de kooi, verse paprika, er ligt al een stuk appel in, het hooi eten ze hartstikke goed, ofwel: het gaat wel goed komen denk ik!
Gisteravond hadden ze echt een speelkwartier met zijn 2en in het hok, achter elkaar aan rennen en maar prrrrrrr prrrrrr prrrrrrrr geluiden maken en zoef zoef weer even rennen, door de tunnels heen, helemaal leuk!


Dit is Messi

En dit is Pluisje


groetjes
Renate
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top