• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Madeliefje is verhuisd.


Status
Niet open voor verdere reacties.

Kaatje64

Gast
Morgen gaan wij weer naar huis. Kaatje brengt ons direct weg zodra ze wakker is. Daarom is Madelief per vandaag verhuisd.Kaatje heeft een berg hooi op de grond gelegd omdat Madelief de hooiruif nog niet kent.Het is een dapper ding dat kleine meisje.Ze was natuurlijk elke dag even bij Poppetje en Ike, maar nu is helemaal echt.Madeliefje verkende snel het huis en vond al snel de waterfles.Poppetje moest af en toe even mopperen maar ze was niet aan het klappertanden.Madeliefje trok zich er weinig van aan. Holde wel weg maar begon niet te gillen.En een uur later is de rust helemaal wedergekeerd.Ik heewft natte haren want wij heewft allemaal een wekker luchtje op. Dat moet van Kaatje.Ike, ik kan naar bwuiten kijken in de raampje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top