• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Lieve Juul zoekt goed thuis


Status
Niet open voor verdere reacties.

Caviastal Phileine

Liefhebber
Lid
22 jun 2011
Berichten
118
Reacties
6
Locatie
Rhenen
Website
www.caviastalphileine.nl
09092011983-1024x768.jpgNa heel lang twijfelen, aankijken en nog eens aankijken heb ik besloten dat het echt beter is dat Juul toch gaat verhuizen. Hij zit hier bij twee broertjes (die ik voor Juul aangeschaft heb toen ze net 4 weken waren), maar het klikt niet. De twee broers samen gaan prima, maar met Juul is het steeds vechten. Niet tot bloedens toe, maar zijn mooie lange haren worden er wel uitgetrokken, de broers hebben regelmatig een pluk in hun bekje! Een hoop onrust hier dus. Helaas kunnen er hier geen hokken meer bij, vandaar dat ik deze keuze heb moeten maken.

Juul is een driekleur texel, geboren op 5 juni 2011 en echt een schat! Ik heb het liefst dat hij gecastreerd wordt en bij een groep zeugen komt, voor de fok kan hij ook en hij kan vast ook bij een jong beertje geplaatst worden. Ik laat de castratie alleen niet uitvoeren, omdat ik op dit moment wegens ziekte niet de energie heb die zorg op me te nemen. Voor een goed thuis mag hij via het forum gratis weg!

09092011983-1024x768.jpg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Onderwerp starter Soortgelijke onderwerpen Forum Antwoorden Datum
PDSKS Regenboogbrug 18
Laurajimlex Regenboogbrug 11
RutSha Regenboogbrug 13
PDSKS Regenboogbrug 17
RutSha Regenboogbrug 26
Puk-Dikke Regenboogbrug 19
PDSKS Regenboogbrug 20
Khaleesi Regenboogbrug 19
Koetje Regenboogbrug 11
Caviastal MY FUTURE Regenboogbrug 11
Top