• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

lief zeugje gezocht voor in een kleine groep


Status
Niet open voor verdere reacties.

djinnie

Ervaren
Lid
23 dec 2009
Berichten
1.033
Reacties
34
Locatie
Wijchen
Hallo allemaal,

aangezien ik nu echt gestopt ben met het fokken van cavia's, maar wel nog een lief knuffel/pensioen groepje bij me hou, zoek ik nog 1 ander lief zeugje, dat een knuffel plekje zoekt. Deze week wordt, als het goed is, mijn flat en laatste beren opgehaald en dan blijft mijn castraat en 2 dames hier wonen. Zij krijgen dan een groot nieuw hok en zullen in de zomer buiten mogen vertoeven.

Wat zoek ik niet...

- Geen langhaar. Uit tijdgebrek om de jonge caafjes goed tam te krijgen, ben ik gestopt met fokken. Mijn zoontje neemt veel tijd in beslag. Ik heb dus meer dan voldoende tijd voor verzorging en genieten van ze, maar om een langhaar de juiste vachtverzorging te geven, dat zit er niet in.
- Geen US-teddy. Ik heb dan al 3 US'jes lopen en zou het super vinden om een ander ras erbij te hebben.
- Geen skinny of baldwin. Hoewel ik deze beide rassen leuk vindt, is de berging te koud en is het ook buiten niet super geschikt voor een kale caaf. Die kan ik dus niet het huisje bieden wat ze moet hebben, zonder aanpassingen te maken, die ik nu niet wil maken.

Wat zoek ik wel:
- een ruwharig/halflang harige/raar harig/glad harige/met kruin/zonder kruin/etc... als ik voor het dier val, is de vacht verder niet zo van belang, al zal ik natuurlijk eerder vallen voor bepaalde rassen.
- een vriendelijk, in een groep passend, dametje. Leeftijd is niet van belang, fokgeschiktheid ook niet. Ze komt hier in een klein knuffelclubje terecht en mag daar heerlijk de rest van haar leven blijven wonen.
- qua kleuren heb ik geen do's of don'ts. Ik ben wel fan van magpie/saffraan/zwart bont, maar laat me graag verrassen.

Ik zou het fijn vinden als ik niet het hele land door hoef te rijden voor een nieuw vriendinnetje, maar ga ook geen maximum aan mijn afstand houden. Hoe dichterbij, hoe liever, dat dan weer wel. Ik woon overigens in Wijchen.

Wie oh wie heeft er een lief zeugje die mag verhuizen naar een knuffeladresje?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top