Kleine verrassing!

Discussie in 'Geboren' op www.caviaforum.nl gestart door Chanell, 19 jul 2012.

 1. Chanell

  Chanell Ervaren

  Lid:
  20 sep 2010
  Berichten:
  577
  Pluimen:
  373
  Website:
  Aantal Cavia's:
  7
  Gisteren was het dan eindelijk zover: Sammy is bevallen! Maar natuurlijk gebeurde het nèt op het moment dat ik er even niet was haha! Gelukkig is alles goed gegaan en lopen er nu 4 kleine scheetjes op de derde verdieping. 2 beertjes en 2 zeugjes.

  Vader en moeder zijn alle twee US Teddy’s in de kleur Slate Blue – Goud – Wit. Maar er zit wel een kleine verassing in het nestje, namelijk een Slate Blue – Saffraan – Wit caafje! Ze is echt een scheetje! :love:

  Er was een kans dat zowel Jerry als Sammy drager was, maar ik had niet verwacht dat ze het ook alle twee zouden zijn. Ik dacht eerst dat ze Lilac – Saffraan – Wit was, maar na beraad met Rianne kwam ik erachter dat je dus ook Slate Blue – Saffraan – Wit kunt hebben… Eigenlijk ook wel logisch, maar ja, ik ben blond hè… :icon_lol:

  Ik weet nog niet het fijne van Slate Blue – Saffraan – Wit, maar daar ga ik me maar eens in verdiepen en in 4 weken bedenken wat ik daarmee ga doen. (Mooie besteding van m’n vakantie! Inclusief het knuffelen natuurlijk… :) )

  Hier zijn ze dan!

  Beertje, 84 gram. Slate Blue - Goud - Wit
  C nest beertje 1 - kleine foto.

  Beertje, 98 gram. Slate Blue - Goud - Wit
  C nest beertje 2 - kleine foto.

  Zeugje, 98 gram. Slate Blue - Goud - Wit (Mooie kleur Slate Blue, al wordt dat op de foto weer eens niet helemaal duidelijk jammer genoeg.)
  C nest zeugje 1 - kleine foto.

  Zeugje, 110 gram. Slate Blue - Saffraan - Wit.
  C nest zeugje 2 - kleine foto.

  Dan nog de twee meisjes en één ventje (het andere ventje was te druk met de theemust die ernaast stond en wilde niet stil blijven zitten haha!)
  C nest beertje 1 - zeugje 1 - zeugje 2 - kleine foto.

  En als laatst nog de twee dametjes in de theemuts. :D
  C nest zeugje 1 - zeugje 2 - kleine foto.


  Beide beertjes gaan weg als knuffel. Over de zeugjes denk ik nog na.

  C nest beertje 1 - kleine foto. C nest beertje 2 - kleine foto. C nest zeugje 1 - kleine foto. C nest zeugje 2 - kleine foto. C nest beertje 1 - zeugje 1 - zeugje 2 - kleine foto. C nest zeugje 1 - zeugje 2 - kleine foto.
   
  • Pluimen Pluimen x 12
 2. Log in of registreer je om de geplaatste 30 reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.
Laden...

Sociale Media