• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Kleine update van Caviastal Gabriel.


Gaby

VIP
Lid
23 mrt 2014
Berichten
3.732
Reacties
1.162
Locatie
Waalwijk(NB)
Website
caviastalgabriel.weebly.com
Aantal Cavia's
50
Goedenavond allemaal.
Jaja we leven nog.:D Zoals de meesten van jullie weten werk ik 40 uur per week dus erg weinig tijd voor het forum. Lees regelmatig mee via Tapatalk maar plaats geen reacties. Met mijn werk gaat super, wel jammer dat je zo veel vrije tijd kwijt bent.:p Ook met onze diertjes gaat het geweldig. Onze hondjes: ja inmiddels 4 omdat ik geen afstand van kon doen.;) De Facebook volgers weten het inmiddels. En de caafjes. Ja ook super. Veel hebben een nieuwe huisje gevonden maar ook weer veel zelf aangehouden. :ROFLMAO:Jah als je de caviavirus eenmaal te pakken heb.... Maar we hebben maar af en toe een nestje. OOk weer twee lilac-saffraan-wit dieren gereserveerd bij Stal Caroline. Jah ik kon het niet laten. En wat is het toch makkelijk via Caviavervoer. Echt toppie. Volgende week heb ik vakantie dus wordt vervolgt.
 
Top