• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Is ze geen schatje?!


Status
Niet open voor verdere reacties.

Seline

Gevorderd
Lid
27 dec 2011
Berichten
257
Reacties
151
Locatie
Roermond, in Limburg
Hee.

In de week voor kerst was ik vastberaden om weer 2 caviaatjes te kopen. Voorheen had ik ook altijd wel cavia's gehad, maar ik vond het afscheid nemen zo pijnlijk dat ik dit mij zelf wilde besparen. Maar zoals meerdere wel hebben; eenmaal een cavia gehad, vroeg of laat toch weer een cavia!
Dus wilde ik perse voor kerstavond nog een caviaatje in huis. Bij dobey had ik een hele leuke gezien (gevlekte, heet Coktail nu) en die had ik toen gereserveerd. De dag voor kerstavond haalde ik haar op. Maar ik wilde meteen een maatje voor haar zoeken en koos toen een bruine cavia erbij (winifred). Misschien niet helemaal eerlijk, maar ik kocht Winifred niet omdat ik meteen op haar viel, maar echt als maatje voor Coktail.
Wat ben ik zoooo blij dat ik Winifred ook heb gepakt. Ik ben zoooo gehecht aan haar. Het is echt een schatje en ze hunkert altijd naar het meeste aandacht!
Wat had ik een ongelooflijke kans gemist als ik haar had laten zitten..

Kom op, is ze geen schatje?!

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top