• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Ik zit even heel erg in de stress!


Status
Niet open voor verdere reacties.

lunkyland

Ervaren
Lid
10 dec 2009
Berichten
687
Reacties
50
Locatie
wageningen
Website
www.lunkyland.webklik.nl
Aantal Cavia's
8
Ik moet even mijn verhaal kwijt.
Sinds een maand of drie heb ik last van astmatische klachten. Het is langzaam steeds een beetje erger geworden en inmiddels gebruik ik gemiddeld 4 keer per dag een pufje en slik ik twee keer per dag anti allergie medicatie met redelijk zware bijwerkingen. Andere medicijnen werken onvoldoende. Ik heb last van hooikoorts, maar in eerdere seizoenen heb ik daar nog geen dichtknijpende longblaasjes door gekregen. De huisarts was bang dat ik er nog een allergie bij heb gekregen en dinsdag heb ik een allergietest (bloed) gehad. Dinsdag of woensdag krijg ik de uitslag.
Ik ben getest op alle allergieën die met inhalatie te maken hebben en voedselallergie.
Nu ben ik vreselijk zenuwachtig omdat ik een beetje bang ben voor de uitslag. Wat nou als het mijn dierbare caafjes zijn, of mijn poezen, of mijn paard......

Inmiddels geeft Marcel de caafjes altijd hun hooi en maakt de hokken schoon. Voor de zekerheid doe ik dat even niet. We hebben ook al verschillende bodembedekkers geprobeerd (eigenlijk ongeveer alles), maar niets lijkt verschil te maken. Ik ben zo bang dat het de caafjes zelf zijn....Dat zou echt vreselijk zijn!

Helpen jullie me mee duimen dat er en simpele verkaring en oplossing voor is? Ik maak me er echt heel druk om.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top