• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Ik weet niet of dit nou grappig is? (sproeiend caviazeugje)


Status
Niet open voor verdere reacties.

Hittepit

Ervaren
Lid
26 aug 2010
Berichten
503
Reacties
196
Mijn mooie kleine Kitty van een maand of 4 is natuurlijk de liefste en leukste cavia van de wereld. Maarrrrrr...ze heeft een onhebbelijk trekje...
Als iets of iemand haar kontje aanraakt, ergert ze zich kapot. Soms popcornt ze alleen een meter in de lucht en krijst ze geïrriteerd. Dat is nog tot daar aan toe. Ik snap dat ze gewoon een beertje denkt te verjagen. Maar is het volgende niet wat overdreven?....

Zodra ze iets aan haar kontje voelt of denkt te voelen, tilt ze dr achterste op en sproeit ze urine (ze mag dan 4 maanden zijn, ik kan vertellen dat haar straal een indrukwekkend bereik heeft). Zelfs als ik ademhaal en per ongeluk uitadem langs haar achterste (als ze in mn hals ligt) heeft ze de neiging te sproeien.
Laat staan als ik tracht haar konthaartjes een beetje bij te knippen (ze is een peruvian). Dan kan ik bij wijze van gelijk in bad na afloop...:icon_rolleyes: Het is, kortom, alsof ze een ghostbuster tank op haar rug heeft, hij raakt nooit leeg! :icon_smile:

Toen ik haar net had, heb ik haar maar 2 keer bronstig meegemaakt, en daarna nooit meer. Ik hou nu al mn hart vast als mn beertje straks gecastreerd is en ze bij elkaar mogen. Die arme kerel.

Is mijn Kitty een ietwat extreem geval of doen jullie zeugjes dit ook?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top