• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Het Kraam Resort geniet van eerste paasdag.


Status
Niet open voor verdere reacties.

Kaatje64

Gast
Kijk allemaal naar buiten, de ren staat uit en Ike en Poppetje spelen weer met Forever en de kindjes.Wij hebben weer een knabbelBoomDing.Poppetje is erg opgeknapt. Ze is uitermate vriendelijk hoor. Emyn heeft haar goed opgevoed,Ze zit gewoon gezellig tegen Forever aan, zonder ruzie maken.Die goede opvoeding is inderdaad een mooie erfenis van onze Emyn. We missen haar enorm.En als ik dan zie hoe goed Poppetje is opgevoed dan hebben we iets heel moois om haar te herinneren.
Haar lieve, rustgevende en zachte karakter.Gelukkig hebben we weer fijne dingen om ons te troosten.De ren staat leuk voor ons penthouse dus we kunnen heerlijk mee kijken.Echt gezellig om te zien. De kleintjes rennen heen en weer.Ike, denk je dat wij zo ook nog een poosje in de ren mogen spelen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top