• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Help, opeens ruzie, wat nu?


Caafje93

Beginnend
Lid
6 sep 2020
Berichten
3
Reacties
0
Landen vlag
Ik weet niet of het okay is om hier te vragen maar ik zit met een soort van probleem. Ik heb een caafje van 9 maanden samen met een caafje van 3 maanden en dat ging altijd wel goed! soms wat gekibbel maar niet echt een ruzie ofzo. nu heb ik vandaag een 3e van 8 weken erbij gezet en opeens is er flinke ruzie tot bloedens toe met de 2 die het altijd konden vinden. Ik heb ze uit elkaar gezet en in de badkamer op helemaal neutraal terein (het hok was schoon maar wie weet) op nieuw laten kennis maken maar in het hok toch weer onrustigheid. Heeft iemand tips of hoe dit kan? kwam het door het kleintje? of mochten ze elkaar misschien sowieso al niet? het probleem is nu namelijk dat ik ze moeilijk apart in 3 kooien kan gaan zetten. het zijn trouwens zeugjes alle 3! Ik hoop echt op reacties of tips want ik kan moeilijk slapen zo
 

Anna 1973

VIP
Lid
24 aug 2018
Berichten
4.469
Reacties
2.093
Aantal Cavia's
2
Landen vlag
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 

Lieve Keesje

Gast
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 
Top