• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

helaas mijn prachtige witte cavia buffetkast te koop !


Status
Niet open voor verdere reacties.

GR82B

Liefhebber
Lid
12 aug 2011
Berichten
86
Reacties
58
Locatie
Stede Broec (NH)
Helaas heb ik een beslissing moeten nemen om mijn droom caviaverblijf weg te doen.

Ik wil alles proberen te voorkomen dat ik mijn lieve caafjes moet herplaatsen, dus ik moet mijn omgeving aanpassen aan mijn situatie en niet andersom. Ik heb niets aan een prachtige kast als ik mijn caafjes nauwelijks kan pakken en-of dat mijn lijf het gaat begeven.

Hieronder een kopie van de tekst in mijn advertentie die ik vanmorgen op Marktplaats heb gezet.............................................................................................................................

Zeer mooi wit caviaverblijf

Met pijn in het hart moet ik afscheid nemen van deze geweldig mooie cavia kast.

Niet zo lang geleden heb ik het gekocht, maar in de praktijk blijkt het voor mij persoonlijk toch niet zo handig dan dat ik voor ogen had. Door mijn lichamelijke beperkingen is het behoorlijk lastig om mijn 3 cavia's uit het hok te tillen, waar zij dan weer onrustig van worden.

Het schoonmaken van het geheel is voor een ander een fluitje van een cent...maar ik ben er te lang mee bezig en sta dan in een hele verkeerde houding. De caafjes moeten dus helaas weer terug in hun open bak en deze kast zet ik te koop voor een andere liefhebber.

Het verblijf is gemaakt van een buffetkast welke is omgebouwd, de voor + zijkanten zijn van plexi-glas. (voorkanten uitneembaar) De planken zijn geplastificeerd en dus waterdicht.

De max. buitenafmetingen van de hele kast zijn:
Hoogte: 151 cm
Diepte: 45 cm / boven 30 cm
Breedte: 130 cm

De binnenafmetingen zijn (dus de daadwerkelijke leefruimte voor de cavia's)
Benedenverdieping: Breedte:118 x Diepte: 44 cm
Bovenverdieping: Breedte: 118 x Diepte: 28 cm


Verdere info
Kleur: Wit/offwhite, ook aan de binnenkant van de ruime onderkasten.

De kast is inclusief hooiruif en 2 waterflesjes+ 1 voerbakje

De kast is één geheel, het bovendeel kan er niet vanaf... een aanhangwagen of busje is dus noodzakelijk!

De verlichting in de kast bestaat uit 3 Gamma plafond inbouwspotjes, waarvan 1 bolletje vervangen moet worden.(dat red ik niet zelf)

Ik heb nog een extra klemspotje erbij geplaatst voor meer licht beneden.

De trap is zit met haakjes/oogjes vast en is makkelijk te verwijderen.

De achterwandjes zijn beplakt met licht ´kurkmotief´plakplastic, deze kan er makkelijk weer af en vervangen worden door een ander motiefje.

Op de 1e foto´s ziet u hoe het nu is, op andere ziet u hoe het eerder was...alleen plexiglas en later ´gestapeld haardhout motief´ daarvan heb ik nog een nieuwe rol liggen, als u wilt krijgt u deze er gratis bij!

Voornamelijk de trap heeft wat knaagschade en mag wel een likje verf gebruiken.

Voor meer info of andere foto's mag u me altijd even mailen!

Hartelijke groet,

Marian
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top