• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Groot ruimte besparend hok voor cavia of konijn


Status
Niet open voor verdere reacties.

Tamara

Ervaren
Lid
28 aug 2011
Berichten
739
Reacties
816
Website
www.caviastaldeflevos.com
Hallo allemaal!

Ik heb een ruime en plaatsbesparende knaagdierenkooi voor in de hoek met twee verdiepingen - ideaal voor konijntjes of cavia's te koop . Gezien de plaatsbesparende hoekopstelling vindt de knaagdierenkooi in elke woonruimte, groot of klein wel een plaatsje.De tralies hebben een bepaalde afstand om accessoires zonder problemen eraan te kunnen vastmaken. De voorkant van de kooi is met een grote deur uitgerust. Op de bovenste etage kan deze opening over de hele breedte van de kooi opengemaakt worden. Dit maakt het schoonmaken van de kooi tot kinderspel.De onderbak van de kooi bestaat uit stevig en hoogwaardig materiaal. Daarnaast biedt de hoogte van de onderbak een goede bescherming tegen rommel rondom de kooi.

Ik heb dit hok minder dan een jaar gebruikt. Hij is dus nog in zeer goede staat. Het hok is helemaal schoongemaakt en gepoetst, maar uiteraard zijn hier en daar nog wel wat plasvlekjes op de bodem te zien. Ik heb dit hok gebruik als 2 aparte hokken, aangezien mijn cavia's geen trap kunnen/willen lopen. De trap zit er dus ook niet meer bij (deze was trouwens ook absoluut niet geschikt voor cavia's, veelste steil). Op de foto staat het hok op een tafeltje, deze hebben wij zelf gemaakt en zit er dus niet bij.

Afmeting: L 141 x B 100 x H 86 cm

Ik woon in Almere, Flevoland. Ophalen is altijd mogelijk.

Groetjes Tamara

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top