• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Gasbuik


Status
Niet open voor verdere reacties.

MissD

Liefhebber
Lid
15 nov 2010
Berichten
76
Reacties
0
Hallo Allemaal!

Tijdje terug dat ik berichtje gestuurd heb. Mijn vorige berichtje ging over Hippie met 2 dikke voeten spontaan! Mogelijk is een stukje van zijn pootje afgestorven toen. Pootjes zijn nu beetje misvormt en de ene heeft geen tenen meer. maar hij heeft absoluut geen pijn. Gelukkig! Hij speelt rent en piept bij het opengaan van de koelkast.
Vandaag was ie lekker in een schoon hok. Alleen nu na het verschonen van zijn hok krijg ik visitie en begon hij te schokken enzo! En zijn buikje was keihard. Meteen naar dierenarts geracet (uur geleden had ie nog geen harder buik ofzo) dierenarts constateerde gasbuik. En is mmet katether in zijn maag gegaan om te verlichten van gas. kwam beetje uit. Daarnaast heeft ie darm ontspanner gehad en pijn stilling en zit ie nu bij de deirenarts. Om 6 uur kan ik even bellen hoe t gaat.

Wat denken jullie kleine kans? Dierenarts gaf wel aan dat het absoluut nog neit over is met behandeling en dat het spannend is. Heb heel veel gelezen over gasbuikjes op t forum (dus tioen ik voelde wist ik dat het mis was) maar wat zegt jullie gevoel?

x
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top