• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

ff raad vragen


Status
Niet open voor verdere reacties.

Trudie

Beginnend
Lid
26 apr 2012
Berichten
64
Reacties
51
Locatie
Maastricht
ik heb 3 broertjes 2 echte en een half broer, 2 beige met wit en half broertje zwart met wit, kort haar, ze zaten alle drie bij elkaar in de kooi vanaf dat ik ze kreeg toen waren ze 4 weekjes, nu vond ik de kooi te klein worden voor ze alle 3, en dacht nu een beertje erbij dan doe ik ze 2 aan 2, ik had toch bakken over, vanavond een kleintje gaan halen, en bij een wit met beige gezet, dat ging eigenlijk al niet goed, dus dat broertje terug gezet bij zijn broertjes,. ojeeeeeee dus niet, ik in de stres, ander broertje bij dat kleintje gezet, dus niet, pffffff nu heb ik dat nieuwe kleintje alleen zitten en een beige met wit, ander zit nog,met dat zwart /wit in een kooi, nu weet ik het ff niet meer op te lossen, dus vraag ik hier ff om raad:icon_neutral:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top