• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Enorm verschil in geur


Hatsjepsoet

Beginnend
Lid
23 okt 2018
Berichten
22
Reacties
8
Hoi! Wij hadden 2 skinny mannen, ze zaten op fleeceliners en we maakten de kooi 1 a 2 keer per week schoon. Helaas zijn ze gaan vechten dus we hebben afscheid genomen van 1 van de heren en de ander laten castreren. Toen hij alleen zat konden we eens in de 7-8 dagen verschonen.

Sinds zaterdag hebben we er een skinny en een harig zeugje bij uit de opvang. Maar we kunnen nu blijven verschonen. Ik heb vandaag alles schoongemaakt omdat het echt enorm stonk, maar ik ruik ze nu alweer.

Wat kan ik doen? 2 keer per week verschonen vind ik echt prima maar op deze manier moet het om de dag en dat is wel erg arbeidsintensief. Kan het toch het fleece zijn? Zou een andere bedekking als ecobed bijvoorbeeld veel schelen?
 
Top