• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Dubbele hoekverdieping, met extra verdieping


Status
Niet open voor verdere reacties.

Waxinelichtje

Beginnend
Lid
10 aug 2011
Berichten
6
Reacties
10
Locatie
Renkum
Wegens de aankoop van een ander caviaverblijf verkoop ik mijn hoek caviakooi met 2 verdiepingen.

De kooi heb ik ongeveer 1 jaar geleden gekocht bij Zooplus voor 139 euro.
De afmetingen zijn: L 141 x B 100 x H 86 cm

Zoals je op bijgevoegde foto's ziet, heb ik bij de onderste verdieping een hoekverdieping gemaakt. Hierop rust de trap (van de trap heb ik een stukje afgezaagd) die naar de bovenste verdieping gaat. Dit heb ik gedaan om de trap minder steil te maken en tevens om zo extra ruimte te creeeren bij de beneden verdieping (zodat de trap daar niet in de weg zit), maar natuurlijk kan de hoekverdieping ook worden verwijderd.

De kooi is inclusief:
* houten trap (met aan 1 kant een houte latje ivm het minder snel van de trap kunnen vallen van de cavia en op de trap een aantal wilgenhout stokjes, waardoor de cavia meer houvast heeft)
* kunststof hoekverdieping met kunststof trappetje.

Het verblijf is in prima staat. Zie bij de website van zooplus voor meer details.

Vanaf dinsdag 1 mei 2011 mag de caviakooi opgehaald worden (aangezien het nieuwe verblijf dit weekend komt). Ophalen in Renkum (GELDERLAND).
Vraagprijs vanaf 20 euro (niet dat ik vind dat de kooi niet meer waard is, in tegendeel, maar omdat de kooi anders bij mij in de weg staat..)


IMAG0433.jpgIMAG0430.jpgIMAG0431.jpg

IMAG0433.jpg IMAG0430.jpg IMAG0431.jpg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top