Dit is Wickie!


Caviastal Lothlórien

Gast
Sterre, onze middelste dochter, is helemaal 'in love' met een opvangertje. Eigenlijk kwam Wickie alleen even langs om te voelen of ze nog zwanger was. Toen ze net opgevangen was begin maart, had ik haar al eens gevoeld en was ze zwanger. Haar zus, die nog in opvang zit, had een miskraam gehad van drie dode te kleine jongen, en Wickie was nu ook niet meer zwanger, dus heeft vermoedelijk ook een miskraam gehad. Daar zijn we niet rouwig om, want Wickie is nog erg jong (van 4 november) en weegt krap 600 gram. Arm ding.

Ondanks dat wij al haar vijfde adres zijn, en ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, heeft ze nog steeds vertrouwen in de mensen. Het is een knuffelig, zachtaardig, lief meisje. Een punkig choco-rood (of choco-buff?) vuilnisbakkie á la Sjorsmodel: ongeveer-vier soort-van-rozetten en half lang haar, maar wel langer op de bips. Het lijkt een peruvian-borstelkruising, alleen is haar moeder (ook opvang) meer een soort van ridgeback met twee rozetten.

Hier is Wickie!
Linkerkant...


Rechterkant....


Bovenkant....


Voorkant....


Zicht op de rozetjes van boven:


En zicht op de warboel die de rozetjes van dat lange haar maken als je op de kont kijkt:


En dan, omdat ik het niet kon laten, nóg drie gewoon leuke plaatjes.


PS: Wickies moeder zoekt ook nog een huisje! Zij is zwart-crème (brindle) en lijkt dus een ridgeback maar dan wel met 2 rozetten op de kont. Moeder is kortharig.
 
Top