• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

De mannetjes hebben ruzie!


Status
Niet open voor verdere reacties.

Cabes

Beginnend
Lid
7 mei 2012
Berichten
14
Reacties
0
Locatie
Delft, Netherlands
Ik heb al een aantal posts gezien hier die over ruzie en vechten gingen tussen cavia's, maar ik wil graag ook even mijn eigen verhaal hier posten om misschien wat feedback terug van jullie te krijgen.
Ook omdat ik nu niet zo goed weet wat ik nu moet doen.

Iggy en Ozzy hadden vanmorgen in de ren behoorlijke ruzie samen. Dit is de eerste keer dat ze met elkaar gingen vechten :icon_eek: Het ging er flink hard aan toe. Ik heb het heel even gelaten, omdat ik heb gelezen dat dit soms toch even nodig is om de rangorde te laten bepalen tussen elkaar.

Iggy en Ozzy hebben nooit gevochten....en konden het hiervoor heel goed met elkaar vinden. Leuk spelen en lekker slapen samen in de ren na het spelen. Maar sinds kleine Sid in huis is, is het dus haat en nijd :(
Kleine Sid zat niet eens erbij in de ren toen het gebeurde.

Iggy zijn hele lip lag open van het vechten...
Mijn vriendin waar ik het aan vertelde zei dat ik ze moet laten castreren....maar zou hierdoor de ruzie minder worden? En anders gaan ze maar niet meer samen met elkaar spelen in de ren.

Heeft iemand tips?!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top