• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

De Caviafokkers


Status
Niet open voor verdere reacties.
Deze group is opgericht speciaal voor de caviafokkers die doelgericht fokken met cavia's volgens de standaard. Mensen kunnen ideeen uitwisselen en vragen stellen over diverse onderwerpen en ook erg belangrijk, men kan van alles van elkaar leren.

Onderwerpen kunnen gaan over genetica, shows en eigen ervaringen zoals gezondheid, voeding, huisvesting, genetica en fokkerij. Noem maar op!

Iedereen kan lid worden van deze lijst, maar onthoud dat deze lijst is gericht op caviafokkers en alleen gerelateerde onderwerpen zijn geaccepteerd.

Op deze lijst behandelen we elkaar met respect. Als je tegen cavia's fokken bent, wordt dan GEEN lid van deze lijst! Wanneer ongepaste berichten worden verzonden kan men worden verwijderd van deze lijst!

Het plaatsen van koopjes is toegestaan, maar beheers u zelf en plaats uw koopjes met mate.

http://groups.yahoo.com/group/caviafokkers/
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top