• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Confrontatie


JufJes

Beginnend
Lid
7 sep 2019
Berichten
24
Reacties
11
Hoihoi,

Ben ik weer... ik heb sinds een week 2 beertjes van 4 maanden. Al een dag of twee hoor ik veel gebrom en veel keihard geren in de kooi. Dominantie had ik al begrepen...

Gisteren ligt er een broekspijp in de kooi om lekker in te verstoppen. En zojuist, hoor ik een berg kabaal in de kooi en piepende cavia... daarna heeeel veel klappertanden en dat ging een poosje door... ik heb even een hekje in de kooi gezet, langzaam werd het minder. Jimmy lijkt nu niet meer van Sammy in de schuilhut te mogen... en ik heb een pluk haar van Jimmy gevonden in de kooi!

Ff kooi verschonen nu, dus de mannetjes in de ren. Ze moeten niets van elkaar hebben nu, allebei andere hutjes opgezocht. Waar moet ik verder nu op letten?

Gezellig stel...
Groetjes Jessica
 
Top