• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Choco wil/kan niet eten.


Status
Niet open voor verdere reacties.

Woppy

Ervaren
Lid
9 okt 2010
Berichten
1.066
Reacties
706
Locatie
Dordrecht
Aantal Cavia's
2
Gisteravond gaf ik Choco een bakje andijvie,zoals gewoonlijk voor het slapen gaan,ze kwam er vrolijk op af,nam 1 sliertje en was er klaar mee,vond het heel vreemd,want normaal eet ze in 1 keer haar bakje leeg,vanmorgen stond het hele bakje nog vol,er ik heb haar wat anders gegeven maar ze weigert alles,ze heeft net wel een heel klein beetje hooi op.
Ik gaf haar net een krentje van mijn krentenbol,ze pakte hem aan,maar kreeg hem niet weg,dus heb ik hem uit haar bekkie gehaald,normaal heeft ze ze zo op.
Ze keutelt en plast nog wel,popcornt,maar is wel een stuk rustiger dan normaal,ik ben geen dierenarts,maar ik vermoed dat er iets met haar tanden/kiezen niet goed is,ze wil wel,maar ze kan niet eten.
We gaan vanavond naar de dierenarts met haar,maar wat denken jullie?

groetjes,

Anja
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top