• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

cavia's weer binnen


Status
Niet open voor verdere reacties.

JDG

Gast
Bah wat een weer was het vandaag zeg. Regen, regen en nog eens regen. En de cavia's en konijnen zaten maar zielig buiten in de ren. Ik vond het wel sneu ondanks dat ze schuilplekjes hebben heb ik ze vanmiddag weer gezellig naar binnen gehaald en gaan ze pas weer naar buiten als het echt lekker weer is. En mijn dochter .... die vind het geweldig dat ze weer binnen staan en is de hele tijd tegen ze aan het kletsen. Heb ze vanmiddag even in bad gedaan, nageltjes geknipt en ze zitten nu in een schone kooi, met hooi, brokjes, water en groenvoer en hoor gezellige vrolijke cavia geluidjes. Best wel weer genieten nadat ze de hele winter in de garage hebben gestaan en een paar weken terug zijn ze naar buiten verhuist. Dat wordt vanavond weer gezellig met een cavia op schoot tv kijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top