• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Caviafokker Limburg/Noord-Brabant gezocht


Juliette123

Beginnend
Lid
12 aug 2019
Berichten
12
Reacties
4
Hallo allemaal,

ik zal me zelf even voorstellen: Ik ben Juliëtte en sinds vandaag ben ik actief op het forum. Ik wil binnenkort graag twee cavia's aanschaffen, maar voor die tijd wil ik nog even genoeg onderzoek doen naar hoe ik ze het beste kan huisvesten.

Ik ben in de tussentijd op zoek naar een caviafokker in de omgeving van Limburg, anders Noord-Brabant. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de dieren van een goede afkomst komen en niet afkomstig zijn van broodfokkerij, zoals je dat vaak ziet bij "dierenwinkelbeestjes". Ik ben zelf afkomstig uit Midden-Limburg, dus hoe dichterbij hoe beter:).
Het liefst kom ik in het bezit van een rex, US-teddy, of iets soortgelijks.

Ik heb uiteraard zelf al wat gegoogled, maar ik kwam er eigenlijk niet zo heel veel tegen, of ze waren inactief. Mijn vraag was of er wellicht hier mensen zijn die een fokkerij kennen of ergens een goede ervaring mee hebben.

Met vriendelijke groet,

Juliëtte
 
Top