• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Cavia heeft dikke gewrichten, bult op poot en bult op kaak


Status
Niet open voor verdere reacties.

Sunnyshine1975

Beginnend
Lid
4 mei 2012
Berichten
44
Reacties
12
Goede middag,

Gister heb ik mij aangemeld op dit forum en bij de afdeling even voorstellen ook meteen mijn verhaal gedaan, daar al heel wat tips gekregen.

Ik heb sinds 4 weken 2 vrouwtjes cavia's en zo te lezen heb ik alles goed gedaan qua verzorging maar waarschijnlijk een slecht setje gekocht, aangezien dit de eerste cavia's zijn die ik ooit heb gehad(nouja niet ik maar ze zijn van mijn zoon ;)) en ik wel alles had gelezen over de voeding en de behuizing wist ik niet waar ik verder op moest letten.

Ik ben bij de dierenarts geweest en heb pijnstilling mee, ook hebben ze luizen dus ook luizenshampoo mee en extra vitamine c gehaald.

Mijn vraag is, is iemand bekend met het volgende:

De kleinste cavia die ook heel klein blijft (240 gram) heeft een bobbel op haar voorpootje, dikke knieën, dikke schouders en een bult op haar kaak. Gister wilde ze bijna niet lopen maar na de pijnstilling gaat dat wat beter.

Ik wil graag weten of iemand dit herkend en kan dit overgaan?

Ik weet niet of de 2 dames uit hetzelfde nest komen, de grotere heeft ook wat dikke schouders maar is verder gezond, ze eten beiden erg goed overigens.

Bij mijn verhaal staan ook foto's trouwens onder het kopje even voorstellen.

Alvast bedankt.

Groetjes krista
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top