• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Caaf des Bouvriesbank eigenaren


Status
Niet open voor verdere reacties.

Celeste04

Expert
Lid
5 mei 2010
Berichten
2.619
Reacties
1.218
Locatie
Assen, Netherlands, Netherlands
Website
www.pasteldesign.nl
Aantal Cavia's
5
Nou, de dames en heer zijn nu zo vol van zichzelf nu ze hun Caaf des Bouvriesbank hebben, dat ze vinden dat ik het woord maar moet doen.

Ze maken er vol gebruik van en zijn er nog steeds ontzettend blij mee.


Ja, hallo. Ik zei ook nog dat je moest zeggen dat het heerlijk ligt en dat we nu veel vaker op de daken + op de Lounge vide met gepaten..teerde design stofjes liggen. Goed hè? Ik heb er op geoefend.


Alleen Kiki wilt er niet op liggen want iedereen doet het al, daar is ze te 'goed' voor. Daarnaast vind ze dat je een grotere tuin heb als je op de benedenverdieping woont.


Als de enige heer in huis wil ik maar één ding zeggen. Het ligt.. HEERLIJK! Baasje moet wel twee keer per dag een hoop poepjes eraf halen :$De caafs maken er dus erg goed gebruik van! Nogmaals bedankt Kaatje, Do en Sjors. Het wordt continue gebruikt :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top