• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Blaasgruis en tabletten eurologist


Status
Niet open voor verdere reacties.

Roxy

Beginnend
Lid
9 mrt 2014
Berichten
15
Reacties
2
Aantal Cavia's
1
Hoi allemaal,

De dierenarts van mijn cavia zei dat Roxy waarschijnlijk blaasgruis heeft. Ze kreeg speciale voeding en ik heb tabletten Eurologist op internet besteld. Voor het gebruik van deze tabletten plaste ze bloed heel af en toe maar iedere keer dat ze plaste, piepte ze wel. Vandaag is de vijfde dag dat ik deze tabletten aan haar geef en het lijkt dat ze nog meer pijn heeft dan eerder. Ze plast nu nog meer bloed dan eerder en daarbij duurt het plassen langer en kreunen ook. Toen ik vanochtend wakker werd was haar slaapplekje behoorlijk onder haar bloed.

Op een website waar ik deze tabletten gekocht heb, geven de bazen aan dat hun cavia's al binnen 4 of 5 dagen beter zijn.. Ik zie geen verbetering bij Roxy...

Heeft iemand ervaring met Eurologist? Heb je ook meegemaakt dat je cavia nog meer bloed plast dan eerder zonder het gebruik van deze tabletten? Is dat een normale reactie?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top