• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

2 rare dingen even kunnen cavia's fluiten


Status
Niet open voor verdere reacties.

knotje

Beginnend
Lid
22 dec 2011
Berichten
56
Reacties
12
knotje is dus blijkt nu een engelse gekruinde wit caviatje te zijn super lief maar vreemde trekjes ,als ik net de bak heb verschoond en de kranten onderin heb gelegd dan gaat ze die verscheuren ,en ik bang dadelijk gaat ze het opeten nee hoor ze maak er een mooi nestje van zo lief ,en lisa mag er niet bij ik dacht eerst is ze schijnzwanger maar dat is gelukkig niet zo die arme dot .
maar nu blijkt ze ook s'morgens te fluiten als een vogel hihi raar hoor .in het begin dacht ik een speeltje van mijn dochter .
maar nee onze witte vind het afentoe nodig om s'morgens rond 6 uur even een serenade te geven gelukkig duurt het maar een paar minuten hihi en niet elke dag , ik dacht eerst dat ze pijn had maar de dierenarts kan niks vinden en hij had ook gelijk gekeken of ze schijn zwanger was gelukkig is ze lekker rond en gezond .
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top