• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community.

19e editie van ANIDO in zicht Kortrijk (B)


Status
Niet open voor verdere reacties.

Ronald

Webmaster
Medewerker
Lid
13 mrt 2003
Berichten
88.039
Reacties
8.890
Locatie
ZH
Aantal Cavia's
2+
Landen vlag
upload_2015-11-26_22-20-54.png


Op 21 en 22 februari 2016 in vindt in de Kortrijk Xpo de 19de editie plaats van ANIDO, de tweejaarlijkse Belgische vakbeurs voor de gezelschapsdierenbranche. Volgens de organisatie is de beurs op dit moment al voor 98% volgeboekt en is er veel aandacht voor nieuwigheden en het ondernemerschap in de pet care branche.

36% ‘nieuwelingen’
Op dit moment hebben zich 116 bedrijven aangemeld als exposant. Naast de vertrouwde merken/bedrijven zijn er ook maar liefst 36% ‘nieuwelingen’ met een stand aanwezig (zie exposantenlijst op www.anido.be). Voor de bezoekers betekent dit méér nieuwigheden ontdekken, méér inspiratie, méér informatie en méér contacten, aldus de organisatie.

New@Anido
De wedstrijd rond noviteiten ‘New@Anido’ wordt opnieuw een belangrijke trekpleister. De ANIDO AWARD-stand biedt een overzicht van alle nieuwigheden die exposanten te bieden hebben. Ook dit jaar wordt een tombola-actie gekoppeld aan de New@Anido-wedstrijd. Ieder uur wint een bezoeker een pakket geselecteerde producten.

Trimdemonstraties
De trimdemonstraties met verschillende hondenrassen hebben ondertussen een vaste plek op ANIDO. Daarnaast wordt opnieuw een paviljoen voor gezelschapsdieren ingericht op de beursvloer. Bezoekers kunnen in dit paviljoen de juiste informatie en advies verzamelen voor het aanschaffen van papegaaien, tropische vissen, honden, vogels, reptielen, knaagdieren enz.

Ondernemerschap in de kijker
ANIDO wil ondernemers in de gezelschapsdierenbranche inspireren en hen helpen verder te professionaliseren in hun zaak met o.a ‘expert gesprekken’ op de beursvloer. Dit wordt enerzijds voorzien via vooraf afgenomen interviews met experts die gratis praktische informatie en advies geven over hun vakgebied. Anderzijds worden ook enkele interactieve sessies ter plaatse aangeboden. De organisatie denkt daarbij aan thema’s als e- commerce, beleving creëren in de winkel, social media, marketing, personeelszaken en de winkel van de toekomst. Het definitieve programma staat vanaf januari op www.anido.be.

De toegang tot ANIDO is voorbehouden aan professionals die werkzaam zijn in de gezelschapsdierenbranche. Zij kunnen zich gratis voorregistreren op www.anido.be. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws kan ANIDO via twitter volgen.

Bron: Dibevo
 

Ronald

Webmaster
Medewerker
Lid
13 mrt 2003
Berichten
88.039
Reacties
8.890
Locatie
ZH
Aantal Cavia's
2+
Landen vlag
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen zien.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Vergelijkbare onderwerpen
TS Titel Forum Reacties Datum
Mirr DE GROTE BOSATLAS 53ste editie Rommelmarkt 1

Vergelijkbare onderwerpen

Top