16 september 2012, NCC caviadag IJmuiden

Discussie in 'Shows' op www.caviaforum.nl gestart door simone, 27 jul 2012.

 1. simone

  simone Ervaren

  Lid:
  29 jul 2004
  Berichten:
  1.029
  Pluimen:
  19
  Aantal Cavia's:
  0
  Dit jaar zal de Caviadag IJmuiden op zondag plaatsvinden en wel op 16 september. De inschrijving kan via mail of per post en kan tot 25 augustus. Aan deze keuring kan alleen worden deelgenomen door leden van de NCC. Uiteraard is iedere bezoeker van harte welkom op deze dag.

  Wederom zijn er weer mooie prijzen beschikbaar waaronder de Hope Farms voerprijzen, de oorkondes voor de winnaars van de A, B en C klasse en de rozetten voor de rassenprijzen. Dit jaar krijgt iedere inzender bovendien een leuke attentie.

  Caviadag IJmuiden vindt plaats in het clubgebouw van Kleindierenvereniging IJmond en omstreken in IJmuiden. Het clubgebouw heeft een veranda met openslaande deuren waardoor er genoeg ruimte is voor de show en de ruimte goed geventileerd kan worden. Op deze dag is er de mogelijkheid dieren te verkopen. Hiervoor worden kooien beschikbaar gesteld die via het inschrijfformulier gereserveerd kunnen worden.

  Tot ziens op 16 september!

  Vraagprogramma en inschrijfformulieren zullen binnenkort te vinden zijn op de website van de NCC Nederlandse Caviafokkers Club
   
  • Pluimen Pluimen x 2
 2. Log in of registreer je om de geplaatste 32 reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.
Laden...

Sociale Media